Inspiratie-Festival Terschelling 22, 23 en 24 oktober 2021

Het Inspiratie-Festival is een prachtig weekend om inspiratie op te doen voor de dagelijkse en religieuze praktijk. Met theater, vieringen in kerk en kroeg, lezingen, spirituele wandelingen over het strand en door de duinen, bibliodans en veel muziek en cultuur. Iedereen die geïnteresseerd is in geloof, betrokken is bij een kerk of op zoek is naar inspiratie is van harte welkom om het 3e inspiratiefestival mee te beleven, om andere mensen te ontmoeten en te genieten van Terschelling en het uitwaaien op het strand.

Ga met de kerkenraad, ouderlingen, kerkrentmeesters of team jeugdwerk en laat je voeden met nieuwe inspiratie, ideeën en inzichten. Het festival wordt georganiseerd door alle kerken op het eiland Terschelling, de Protestantse Theologische Universiteit, de Protestantse Kerk en de Raad van Kerken.

Mathilde de Graaff, predikant op Terschelling en coördinator van het Inpiratie-Festival: ‘Wat zal het mooi zijn om elkaar weer te zien, te delen, te vieren, te zingen, te proeven te beleven. Het festival mag een GROOT LANDELIJK OECUMENISCH FEEST worden, om te vieren dat we na de Covid-pandemie weer gezamenlijk inspiratie op kunnen doen om de draad op te pakken, met geloven binnen en buiten de kerk.’

Uw classispredikant Julia van Rijn zal samen met twee collega’s op zaterdagmorgen een programma verzorgen over de mogelijkheden en kansen van samenwerking tussen gemeenten.

Klik hier voor programma en overige informatie.