ANDERS VERDER NA CORONA

MET ANDERE OGEN is een samenwerkingsverband van specialisten Waarderende Gemeenteopbouw. MET ANDERE OGEN heeft een aanbod voor de komende periode gemaakt waar kerkenraden, professionals en gemeenten de komende tijd hun voordeel mee kunnen doen als het gaat om de positieve benadering van de afgelopen coronaperiode (‘kijken wat wél kan’) ook in de toekomst te hanteren.

De meeste kerkenraden zien hoe belangrijk het is om nu niet terug te vallen op ‘business as usual’ maar om de winst van de afgelopen tijd om te zetten in vooral ‘anders verder’. Wij kijken al sinds jaar en dag ‘met andere ogen’ en we weten hoe vruchtbaar het kan zijn om kerkelijke gemeenten hun eigen mogelijkheden waarderend te laten onderzoeken. Van kleine opstapjes als een webinar of een kerkenraadsdag tot grotere trajecten als de cursus ‘waarderend leidinggeven’ tot het meedoen met een ‘leergemeenschap waarderende gemeenteopbouw’. Die leergemeenschap is bijvoorbeeld heel geschikt voor een aantal buurgemeenten die hun verdere samenwerking vorm willen gaan geven. (www.leren-waarderen.nl)

Wij hopen zeer dat we de komende tijd veel gemeenten juist in deze ‘wederopbouwfase’ met onze praktische insteek een flinke stap verder te helpen!
Voor meer informatie over MET ANDERE OGEN zie de website of abonneer je op de nieuwsbrief.

Els Deenen
06 22 73 82 15
elsdeenen@met-andere-ogen.nl